top of page

Participaties

Greendelta is doorlopend geïnteresseerd in investeringsmogelijkheden in stabiele middelgrote tot grote MKB-ondernemingen welke (geheel of gedeeltelijk) te koop worden aangeboden.

Onze investeringsfocus is breed en gaat uit naar MKB-ondernemingen gevestigd in Nederland, België of Duitsland.

Actueel
Voormalig
logo actis.png

Verder dan distributie…

Distributeur, van o.a. AudioCodes,  met diepgaande kennis van soft- en hardware telecomoplossingen op het gebied van Unified Communications. Levering van unieke value added services waaronder gecertificeerde trainingen, 24/7 service desk, installatie-, configuratie- en consultancydiensten alsmede serviceovereenkomsten.

logo actis.png
logo betersport.png

Winners don’t quit

Leidende online specialist voor diverse fitnessapparatuur en aanverwante sportartikelen (waaronder meerdere eigen merken) voor de thuismarkt en semiprofessioneel gebruik. Dé fitnesswinkel voor sportartikelen en tevens aanbieder van een groot assortiment trampolines en yogamaterialen.

logo betersport.png
brassto-bv-kort.png

Straal- coatbedrijf 

Brassto Group is al vele jaren een gerenommeerde naam op het gebied van stralen en aanbrengen van hoogwaardige coatings. Specialist op het gebied van: elektrostatisch poedercoaten, natlakken, stralen, glasparelstralen, schooperen en inspecties. Onderscheidend door haar sterke track record op het gebied van hoogwaardige coatings, natlakken en stralen. Beschikt over een eigen inspectiebureau (PCP BV).

brassto logo1.png
Logo Coating plus vierkant.png

Poedercoaten met de modernste apparatuur

Coating Plus is al vele jaren een kwalitatief hoogwaardige specialist in het stralen, schooperen en poedercoaten van metalen oppervlaktes. 

Logo Coating plus vierkant.png
logo depostbode.png

Is post een kostenpost?

Allround dienstverlener primair op het gebied van postverzorging. Regionaal bezorger van post en pakketten, haal- en brengservice, frankeerservice, bodedienst, koeriersdienst, mailingservices en bezorgingsdienst voor speciale producten. Bijzonder in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

logo depostbode.png
logo divetro.png
logo divetro.png

Digitale vooruitgang voor een positievere wereld

Adviseert en begeleidt organisaties in de branches Zorg, Onderwijs, Overheid en Logistiek op hoog niveau bij hun digitale transformatie. Draagt bevlogen bij aan de veranderkracht van organisaties door waardevolle toepassing van digitale oplossingen, beantwoordt en implementeert IT gerelateerde vraagstukken.

logo konings.png

Verbindingen met zorg​

Specialist in traditionele koperverbindingen, moderne glasvezelnetwerken en openbare verlichting. Partner voor telecomoperators en lokale overheden. Gecertificeerd voor het werken in vervuilde grond.

logo konings.png
logo malsch.png

Care & Clinic design

Leverancier van innovatieve en duurzame care en cure bedden, nachtkasjes en matrassen aan zorginstellingen (Care) en ziekenhuizen (Cure).

logo malsch.png
logo medifix.png

Partner in de zorg

Leverancier van medisch meubilair, hulpmiddelen en zorgartikelen voor ziekenhuizen, klinieken, gehandicaptenzorg, verzorgings- en verpleeghuizen in Nederland en België. Partner voor innovatieve concepten voor medicatie opslag en distributie en dagbehandeling.

logo medifix.png
logo netfirst.png

Connect more

Ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van prestaties door het bieden van innovatieve communicatiemiddelen. Ontzorgt, schept inzicht en biedt controle over totale bedrijfscommunicatie. 

logo netfirst.png
logo prisma direct.png

When quality counts

First mover en marktleider in de Nederlandse markt van klantenkaarten. Allround service provider voor concepten en fulfilment op het gebied van cadeaukaarten, loyaltycards en lidmaatschapskaarten.

logo prisma direct.png
logo sew.png

Successfully connected

Gepassioneerde werktuigbouwer, gespecialiseerd in hoogwaardig (gecertificeerd) laswerk van leidingen en staalconstructies, waarbij er aan alle klanteisen wordt voldaan.

Specialist in technische oplossingen voor industriële installaties op het gebied van ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van leidingwerk, constructies, apparaten, vaten en tanks. Onshore en Offshore.

logo sew.png
siso logo.png

Sustainable IT Solutions

Expert in duurzame IT-LifeCycle Management oplossingen. Duurzaam, sociaal verbonden en onderscheidend door pragmatische oplossingen. 
SiSo ontzorgt medium en large corporate- en publieke organisaties door overname van operationeel en tactische beheer.

siso logo klein.png
logo tms.png

Printing on paper is our passion

Internationale leverancier en designer gespecialiseerd in het uitgeven van papieren producten in de breedste zin van het woord. Ontwerp, ontwikkeling en productie van high end (o.a. 3D lenticulaire) wenskaarten, cadeau artikelen, verpakkingsproducten en stationary.

logo tms.png
Uitlicht2.png

Beheerst alle aspecten van licht

Utilicht (gevestigd in Weert, opgericht in 1986) is een gespecialiseerde adviserende groothandel, toeleverancier en producent van hoogwaardige verlichtingsoplossingen met een leidende marktpositie in de sectoren retail en horeca alsmede een groeiende positie in de utiliteitsbranche.

Uitlicht2.png
logo vivafloors.png

De vloer die past bij jouw leven

Groothandel met een breed assortiment hoogwaardige eigen merk en eigen design PVC vloeren voor de particuliere en professionele markt. Prachtige authentieke lifestyle vloeren met de voordelen van PVC. 

logo vivafloors.png
logo hotraco.png

The system creators

Ontwikkeling van innovatieve automatiseringssystemen voor veehouderij, tuinbouw, gewasbewaring en industrie.

logo hotraco.png
logo intershift.png
logo intershift.png

De simpele oplossing voor complexe personeelsplanning​

Ontwikkelt en levert plan- en roostersoftware (SAAS) voor het professioneel inplannen van personeel in de eerstelijns gezondheidszorg zoals huisartsenposten en -praktijken. De online software is een gebruikersvriendelijke en succesvolle oplossing voor o.a. planning, roostering en urenadministratie bij wisselende diensten en flexibel personeel.

logo peak.png

Your career is our priority

Detachering in IT gerelateerde functies, IT beheer, managed services.

logo peak.png
logo velgenshop.png

Webshop in lichtmetalen en stalen velgen, complete sets en accessoires. Grootste online banden- en velgenwinkel van Nederland en België. Online assortiment in combinatie met fysieke winkels en montagelocaties.

logo velgenshop.png
logo willems.png

De juiste oplossing voor klimaat- en koudetechniek

Klimaatoplossingen voor particulieren en bedrijven. Van airco installaties tot en met grote centrale gebouw gebonden klimaatoplossingen. De nummer 1 in Airco.

logo willems.png
logo winterbanden.png

Webshop in winterbanden, lichtmetalen velgen en accessoires. Grootste en goedkoopste winterbandenassortiment van de Benelux.

logo winterbanden.png
logo vankempen2.png

Cold Today. Cold Tomorrow.

Meer dan 75 jaar ervaring in industriële koudetechniek. Ruim 40 jaar ervaring in het automatiseren, beheren en monitoren van koude installaties. Koel- en vriestechniek voor de AGF-sector, de bloemensector, de voedingsmiddelenindustrie en distributiecentra, klimaattechniek voor de particuliere en zakelijke markt, installatie en 24/7 service en onderhoud.

logo vankempen2.png
logo vhe.png

Passion for Industrial Automation

Succesvolle en snelgroeiende industriële automatiseerder die oplossingen biedt voor aandrijf- en besturingstechnische vraagstukken, hardware en software engineering, kabelbundels en panelenbouw. Actief in uiteenlopende sectoren waaronder semicon (halfgeleider industrie), automotive, food, packaging, solar en e-mobility.

logo vhe.png
bottom of page