Participaties

Greendelta is doorlopend geïnteresseerd in investeringsmogelijkheden in stabiele middelgrote tot grote MKB-ondernemingen welke (geheel of gedeeltelijk) te koop worden aangeboden.

Onze investeringsfocus is breed en gaat uit naar MKB-ondernemingen gevestigd in Nederland, België of Duitsland.

logo actis.png

Verder dan distributie…

Distributeur, van o.a. AudioCodes,  met diepgaande kennis van soft- en hardware telecomoplossingen op het gebied van Unified Communications. Levering van unieke value added services waaronder gecertificeerde trainingen, 24/7 service desk, installatie-, configuratie- en consultancydiensten alsmede serviceovereenkomsten.

logo actis.png
logo betersport.png
logo depostbode.png
logo divetro.png
logo divetro.png

Digitale vooruitgang voor een positievere wereld

Adviseert en begeleidt organisaties in de branches Zorg, Onderwijs, Overheid en Logistiek op hoog niveau bij hun digitale transformatie. Draagt bevlogen bij aan de veranderkracht van organisaties door waardevolle toepassing van digitale oplossingen, beantwoordt en implementeert IT gerelateerde vraagstukken.

logo intershift.png
logo konings.png
logo malsch.png
logo medifix.png
logo netfirst.png
logo prisma direct.png
logo sew.png

Successfully connected

Gepassioneerde werktuigbouwer, gespecialiseerd in hoogwaardig (gecertificeerd) laswerk van leidingen en staalconstructies, waarbij er aan alle klanteisen wordt voldaan.

Specialist in technische oplossingen voor industriële installaties op het gebied van ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van leidingwerk, constructies, apparaten, vaten en tanks. Onshore en Offshore.

logo sew.png
logo tms.png
logo vhe.png
logo vivafloors.png