top of page

Team

temp jos.png

Na zijn HEAO-studie volgde Jos postdoctorale opleidingen op het gebied van Audit, Control, IT en Governance. Jos is nationaal en internationaal actief geweest als controller voor een multinational (DSM) alsmede bij een automotive groep. Daarna was Jos als directielid werkzaam voor een internationaal familiebedrijf en binnen die organisatie verantwoordelijk voor Finance en Corporate Development. Als gevolg van zijn werkervaring heeft Jos veel affiniteit met multinationals en grotere (familie)bedrijven in het MKB. Jos is sinds 2004 werkzaam in de Corporate Finance / M&A en heeft ruime ervaring in: begeleiding van aan- en verkopen, realisatie, beheer en desinvesteringen van bedrijfsparticipaties, turn-arounds en doorstarts. Jos is lid van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA) en de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

temp alex.png
temp saskia.png

Tijdens de studie Nivra-Nijenrode was Saskia werkzaam bij een big 4 accountantskantoor (PWC) en enkele jaren bij een regionaal kantoor. Zij was werkzaam in de controlepraktijk waarbij ze voornamelijk controles heeft uitgevoerd bij MKB bedrijven. Vervolgens is Saskia gaan werken als Financial controller bij diverse MKB bedrijven waaronder een transportbedrijf en automobielbedrijf. Zowel bij de accountantskantoren als in het bedrijfsleven heeft Saskia ervaring opgedaan met overnames en due diligence trajecten.

Na zijn studie bedrijfseconomie in Maastricht was Alex actief in het internationale bankwezen (Rabobank, Deutsche Bank, Citibank en Credit Suisse). Vanuit Amsterdam en Londen adviseerde hij grotere MKB-bedrijven en multinationals op het gebied van financieel risicomanagement, financiële markten en financieringen. Daarna was Alex als ondernemer betrokken bij enkele succesvolle start-ups in de IT sector in commerciële en financiële rollen. Tijdens zijn bankperiode volgde Alex de internationale postdoctorale opleiding tot Chartered Financial Analyst (CFA). Alex heeft ruim 10 jaar ervaring in; begeleiding van aan- en verkopen, realisatie, beheer en desinvesteringen van bedrijfs-participaties, funding van groeiende ondernemingen.  Alex is lid van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA) en de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Jos Moling  |  +31 6 21 22 02 46  |  j.moling@greendelta.nl

Alex Cauberg  | +31 6 14 98 16 64  | a.cauberg@greendelta.nl

Saskia Florax  | +31 6 57 55 44 34  | s.florax@greendelta.nl

linkedin blauw.png
linkedin blauw.png
linkedin blauw.png
bottom of page