top of page

Nieuwsartikel

Zoeken
  • marcokooman

Greendelta Corporate Investments verkoopt portfoliobedrijf InterShift Planning B.V. aan Agilio Softw

Agilio Software, de leidende aanbieder van software voor tandartsen en de eerstelijns gezondheidszorg, heeft InterShift overgenomen. InterShift is de leidende aanbieder van plan- en roostersoftware voor huisartsen in Nederland.


Agilio Software (ondersteund door August Equity) biedt software aan voor tandartspraktijken, huisartspraktijken en afdelingen in ziekenhuizen. De software ondersteunt het veilig en efficiënt kunnen aanbieden van gezondheidszorg en bestaat uit applicaties gericht op kwaliteitswaarborg, HR, planning en roostering van personeel, e-learning, periodieke beoordelingen en asset management. Agilio bedient meer dan 70.000 mensen in de tandheelkunde en meer dan 4.000 huisartsenpraktijken in het gehele Verenigd Koninkrijk.


Voor meer dan 15 jaar heeft InterShift een leidende positie in het verzorgen van de plan- en roostersoftware voor huisartsenposten in geheel Nederland. De laatste jaren heeft InterShift zich tevens gericht op het aanbieden van plan- en roostersoftware aan het personeel van huisartsenpraktijken. Als portfoliobedrijf van Greendelta Corporate Investments heeft InterShift de afgelopen jaren een sterke groei meegemaakt en is het fundament gelegd voor de volgende fase van schaalvergroting en professionalisering.


Agilio’s acquisitie zal verdere ondersteuning bieden aan het InterShift team en hun groeiplannen. Hierdoor kunnen meer huisartsenpraktijken ondersteund worden met de InterShift software, de product ontwikkeling een verdere stimulans gegeven worden en bestaande Agilio producten en functionaliteiten aan Nederlandse klanten aangeboden worden.


Dr. Sati Sian, Chairman van Agilio Software: “de acquisitie van InterShift, onze zesde sinds August Equity de eerste investering deed in November 2019, is een belangrijke stap voor Agilio in de Europese markt. Met onze ervaring en mogelijkheden ter ondersteuning kijken we er naar uit om InterShift aan boord van Agilio te hebben en om samen te werken met het Nederlandse team om toekomstige groei op de Nederlandse markt mogelijk te maken.”


Neil Laycock, CEO van Agilio Software: “we zijn verheugd dat InterShift opgenomen wordt in de Agilio familie. Mark Poldervaart (Algemeen Directeur), Michel Shuqair (Technisch Directeur) en het gehele InterShift team hebben een zeer sterk software aanbod gecreëerd gericht op de eerstelijnsgezondheidszorg in Nederland ter ondersteuning van huisartsenposten en -praktijken, en al het personeel dat daar werkzaam is. InterShift’s ethos en productaanbod is grotendeels complementair aan die van Agilio. Samen kunnen we hoogwaardige software aanbieden aan professionals in de zorg om hun HR, e-learning en kwaliteitsbewaking te ondersteunen.”


Mark Poldervaart, Algemeen Directeur van InterShift: ”we kijken uit naar de volgende groeifase van InterShift als onderdeel van de Agilio groep. Agilio is een gelijkgezinde onderneming met een gedeeld doel om de hoogst mogelijke kwaliteit software aan te bieden aan professionals in de zorg. Door met deze professionals samen te werken, wordt de software maximaal afgestemd op de behoeften in de zorg. Met de capaciteiten en slagkracht van Agilio zullen we nog beter in staat zijn om meer functionaliteiten en producten aan te bieden.”


Agilio Software is geadviseerd door CMS (juridisch), OC&C (commercieel), Eight Advisory (financieel) en Xaeus Blue (technologie). InterShift is geadviseerd door 1602 Capital Partners B.V. (verkoopproces), Bol & Van Voskuilen Advocaten (juridisch) en Beswicks (juridisch).108 weergaven

Comments


bottom of page