top of page

Nieuwsartikel

Zoeken
  • marcokooman

Greendelta Corporate Investments verwerft meerderheidsbelang in Brassto GroupMKB investeerder Greendelta Corporate Investments (www.greendelta.nl) heeft een meerderheidsbelang verworven in Brassto Group (www.brassto.nl). De onderneming, in 1991 overgenomen door Arij den Hartog, is al vele jaren een gerenommeerde naam op het gebied van stralen en het aanbrengen van hoogwaardige coatings.


De dagelijkse leiding van de onderneming blijft in handen van het huidige managementteam en medeaandeelhouders: Ronald Bakker, Amy den Hartog en Sven den Hartog. Arij den Hartog blijft als adviseur en medeaandeelhouder aan de onderneming verbonden. Met deze overname wordt de volgende groeifase en verdere uitbreiding van het bedrijf uit Papendrecht ingezet.


Brassto Group is een succesvol straal- en coatbedrijf. De onderneming is specialist op het gebied van: elektrostatisch poedercoaten, natlakken, stralen, glasparelstralen, schooperen en inspecties. De Brassto onderscheidt zich door haar sterke track record op het gebied van hoogwaardige coatings, natlakken en stralen.


De onderneming levert hoogwaardige producten en diensten aan een breed scala aan klanten in de maritieme sector, (maak)industrie, offshore en technische groothandels. Brassto beschikt over een eigen inspectiebureau (PCP BV).


Greendelta Corporate Investments is een onafhankelijk investeringsbedrijf (opgericht in 2013) dat zich richt op gezonde, middelgrote en grote MKB-ondernemingen in diverse kansrijke sectoren. Uitgangspunt is een lange termijn investeringshorizon en mooi groeiperspectief.


Jos Moling: 06 – 21 22 02 46

Ronald Bakker: 06 – 11 92 05 89

Alex Cauberg: 06 – 14 98 16 64

Arij den Hartog: 06 – 13 63 74 27211 weergaven

Comments


bottom of page