top of page

Nieuwsartikel

Zoeken
  • marcokooman

Greendelta verwerft meerderheidsbelang in SiSo IT Services


MKB investeerder Greendelta Corporate Investments heeft een meerderheidsbelang verworven in SiSo IT Services (www.siso.nl). De onderneming, opgericht in 1991 door Caroline Alting Siberg - Sontrop en Ed Alting Siberg, is al jaren een gerenommeerde naam op het gebied van ICT life-cycle management diensten.


De dagelijkse leiding van de onderneming blijft in handen van Managing Director en medeaandeelhouder Rolf Tappermann. Ed Alting Siberg blijft als adviseur aan de onderneming verbonden. Met deze overname wordt de volgende groeifase en verdere uitbreiding van het bedrijf uit Almere ingezet.


Alting Siberg: “Ons idee om gebruikte hardware op verschillende manieren her inzetbaar te maken groeide uit tot een geweldige onderneming met internationale accounts binnen de publieke en non-publieke sector. We bereikten een goede positie in de IT dienstverlening met de ambitie om meer te doen dan je verwacht en samen ruimte te maken om elkaar nog beter te maken. Met het aantreden van Greendelta als meerderheidsaandeelhouder is SiSo nog slagkrachtiger en wordt een snellere groeiambitie mogelijk.”


SiSo heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een expert in duurzame IT-LifeCycle Management oplossingen. Binnen de scope vallen alle diensten om de continuïteit voor gebruikers van de integrale (thuis)werkplek op een hoog niveau te brengen. Dit kan gaan om: aanschaf, prepareren, her inzet van nieuwe en/of gebruikte IT devices, beheer of integratie van ICT-(thuis)werkplekken & mobiele devices, verwerken, gecertificeerd data wissen en remarketing van gebruikte IT-devices. SiSo is duurzaam en sociaal verbonden en onderscheidt zich door pragmatische oplossingen. De onderneming ontzorgt medium en large corporate- en publieke organisaties door het operationeel en tactisch beheer van al deze diensten over te nemen.


Greendelta Corporate Investments (www.greendelta.nl) is een onafhankelijk investeringsbedrijf dat zich richt op gezonde, middelgrote en grote MKB-ondernemingen in diverse kansrijke sectoren. Uitgangspunt is een mooi groeiperspectief voor de toekomst. Greendelta houdt thans 14 deelnemingen. Namens Greendelta waren Jos Moling, Saskia Florax en Alex Cauberg betrokken bij de overname. Cauberg: “SiSo vormt een mooie aanvulling op onze portefeuille, wij kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking bij de realisatie van de verdere groeistrategie van de onderneming”.263 weergaven

Commentaires


bottom of page